WordPress website

op maat of sjabloon

Bent u opzoek naar iemand die voor u een website kan maken? Bij Xoomer bent u dan op het juiste adres. Xoomer maakt voor zijn klanten WordPress website op maat of uit bestaande sjablonen. Dit beide bieden wij al aan voor een scherp tarief.

Waarom een website bij Xoomer?

  • Betaalbare website
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Snelle support
  • Snelle website i.c.m. hostingpakket
  • klanten tevredenheid

Betaalbare website

Alle websites die we maken zijn betaalbaar. Waardoor dit komt is als volgt. Wij rekenen in de meeste gevallen alleen de tijd die we kwijt zijn aan het bouwen van de website. Dit proberen de website zo veel mogelijk op te bouwen met gratis modules/plug-in’s. Hierdoor blijft ons tarief zo laag mogelijk.

Toegankelijk voor iedereen

WordPress is zo gemaakt dat het misschien in eerste instantie even wennen is voor u. Maar daar wen je al snel aan. Het is een overzichtelijk en toegankelijk systeem voor eigenlijk iedereen. Kom je er toch niet uit, kun je ervoor kiezen dit uit handen te geven. Xoomer kan dan de aanpassingen en updates voor u uitvoeren tegen een kleine vergoeding.

Snelle support

Bij Xoomer vinden wij het belangrijk dat wij voor onze klanten bereikbaar zijn.  U kunt ons op de volgende manieren bereiken. Per mail, telefoon of whatsapp. We helpen u graag verder op één van deze drie manieren.

Snelle website i.c.m. hostingpakket

Als u ervoor kiest een website te laten maken door Xoomer is het natuurlijk ook belangrijk dat deze lekker snel laad. Als je website te langzaam is haken de klanten/bezoekers van de website al snel af.

Klanten tevredenheid

Elke klant is waardevol voor ons. We doen er dus alles aan onze klanten tevreden te stellen en te houden.  Dit doen we alleen met de goede service van Xoomer.

Voorbeelden

Wij denken graag met u mee om een mooie website te realiseren. Om te weten te komen wat u aanspreekt hebben wij wat voorbeelden op onze website gezet. Deze sjablonen dienen als voorbeeld. Wij kunnen aan de hand van uw keuze uit de voorbeelden en website bouwen.